Vägger

CreoNordic har ett brett utbud av glasväggar, systemväggar, brandväggar, väggtillbehör och olika tekniska lösningar. Våra moduler är av solid kvalitet och kan anpassas till alla typer av rum – både på kontoret och hemma.

 

Glasväggar

CreoNordic är en leverantör av glasväggar. Våra glasväggar är byggda i standardstorlekssystem, men kan också skräddarsys för att passa individuella behov och önskemål.

CreoNordic glasväggar är den optimala lösningen som gör att friheten att rita och planera kompletta inredningskoncept.

Våra glasväggar ger möjligheter att hitta nya vägar och nya alternativa sätt att lösa uppgifter, utan att kompromissa med material eller kvalitet.

CreoNordic levererar både med och utan installation av dina glasväggar. Vi levererar i hela landet och erbjuder mycket snabb leveranstid för vanliga glasväggar från våra produktions- och lagerlokaler. Med specialbeställning av glasväggar kommer leveranstiden att vara lite längre beroende på typ och volym.

CreoNordic glasväggar är den perfekta glasväggen som uppfyller alla krav på utseende, finish, kvalitet, ljud och brand.

 

Systemväggar

CreoNordic är en leverantör av systemväggar. I en systemväggslösning sätter CreoNordic samman olika moduler för en snabb lösning för deras behov. Våra systemväggar levereras i standardformat, men kan även anpassas efter era behov.

Hattprofilen är ett komplett systemvägg- och glasväggskoncept. Systemväggarna är indelade i moduler och varje modul kan levereras som tät, med dörr eller i glas. Systemväggarna levereras i bredder från 300 mm till 1200 mm och är standardiserade i bredderna 900 mm och 1200 mm.

System väggmoduler levereras med singel- eller dubbelglas beroende på ljudkraven. Övriga system väggmoduler på begäran.

Persienner kan byggas in, och många olika glastyper kan också väljas på våra systemväggar. Systemets väggmoduler levereras med valfri yta, såsom vinylbelagd gips, plywood och metall.

 

Brandväggar

Vi har glasväggar som uppfyller de olika brandkraven E30, Ei30, E60, Ei60 och Ei120.

Vägg tillbehör

Med CreoNordics väggtillbehör kommer du att kunna använda dina väggsystem för många olika behov.

Tekniska lösningar

Vi levererar de flesta tekniska lösningar och delar till dina glas- och systemväggar.

VÄNLIGEN KONTAKTA FØR MER INFORMASJON

Adress:
CreoNordic Sweden AB
Norra Ågatan 30
431 35 Mölndal

Kontakt:
T: (+46) 31 – 309 93 00
E: info@creonordic.se

CreoNordic Sweden AB
Norra Ågatan 30
431 35 Mölndal

 

T: (+46) 31 – 309 93 00
E: info@creonordic.se